×

Fout

My SocialTimeLine Module->Facebook OAuthException(Error Code: 190):Error validating access token: Session has expired on Friday, 12-Aug-16 07:32:14 PDT. The current time is Wednesday, 20-Mar-19 22:53:02 PDT.

Finale NK Dordrecht

21 mei 2016 - 5e plaats

Halve finale NK: Balk

19 april 2015 - 2e plaats

District kampioenschap Amsterdam

08 december 2015 - 1e plaats

Finale NK Leek

31 mei 2015 - 3e plaats

District kampioenschap Amsterdam

14 februari 2015 - 2e plaats

Halve finale NK: Brug

19 april 2015 - 2e plaats

District kampioenschap Amsterdam

10 mei 2014 - 2e plaats

Ik wil mij graag even aan jullie voorstellen

Ik ben Bo Leijen en ben geboren op 11 november 2005 in Alkmaar.

Al op jonge leeftijd ontdekte ik wat turnen inhoudt: Een perfecte combinatie van mooie bewegingen en kracht, die ik heel leuk vond.

Dat wilde ik ook graag zelf doen, daarom ging ik zelf ook turnen bij turnvereniging Langedijk.

Ik was toen pas 5 jaar, maar viel al snel op doordat ik het zo goed deed.

Ik ben een echte doorzetter, als ik iets wil bereiken dan moet het ook lukken.

Opgeven is iets wat mijn karakter niet toelaat en ik wilde mij zo verbeteren om later tot de turntop te gaan horen.
Een groot voorbeeld voor mij waren oudere turnsters die alle turnonderdelen beheersten. Ik droomde 's nachts van het turnen op de vloer, op de brug en op de evenwichtsbalk. Door hard te werken en mijn eigenwijze karakter werd ik elke dag beter. Mijn lichaam stelde zich helemaal in op de zware inspanningen. Ging het een keer fout, dan wist ik mijn tranen weg te drukken en begon gewoon opnieuw. Door mijn humor maakte ik veel viendinnen bij de turnvereniging.

Na een jaar ging ik turnen bij Saturna Alkmaar, waar ik nog verder groeide en steeds beter werd op de verschillende onderdelen. Ik ben heel sportief, naast mijn grote hobby turnen doe ik aan paardrijden, trampolinespringen, dansen en zwemmen.
Mijn voorkeur gaat uit naar een turnkuur op de vloer, waarmee ik zelfs de eerste prijs heb gewonnen. Nu al staat mijn prijzenkast vol met allemaal mooie bekers, medailles en diploma's, ondanks dat ik nog zo jong ben. Ook die andere vorm van turnen, de evenwichtsbalk gaat steeds beter.

Het is mijn droom om alle turnonderdelen te kunnen en daarin net zo goed te worden als topturnsters als Lisa Top en Noël van Klaveren. Omdat ik het graag wil, zal het mij ook zeker gaan lukken!

Tijdlijn